Bloggerin teemat 2010-luvulle ja sen tuomat ongelmat

*


Huomasin aamulla ilokseni / harmikseni, että blogger on vihdoinkin tuonut uusia 2010-luvulle paremmin sopeutuvia teemoja. Päätin siis heti vaihtaa teemaani, mutta koska en tyytynyt perusversioon, vaan halusin siirtää elementtejä vanhasta teemastastani tähän uuteen teemaan, aiheutti se ainakin 100 ongelmaa. Päivän mittaan sivu on saattanut olla täysin lukemattomassa tilassa, pahoitteluni! Bloggerin modaaminen ei vain oikein onnistu itseltäni ainakaan ilman, että päivitän muutokset lähes jokaisen muutoksen jälkeen. Ja muutokset sitten puolestaan muuttavat ei suunniteltuja asioita. Mobiili/responsiivisen version muokkaaminen oli varsinkin haastavaa.

Aamulla myös blogilistani katosi ja jouduin alkaa etsimään blogeja joita seuraan uudestaan. Toivottavasti muistin kaikki. Jos en, niin lisäilen myöhemmin, kun taas löydän.

Nyt toivon, että asiat on korjattu tältä erää. Jos havaitset vielä ongelmia lukiessasi blogiani, voisitko kommentoida tähän ongelman. Liitäthän mukaan, laitteesi ja selaimesi ja millä sivulla ongelma ilmeni. Korjaan ongelmat sitä mukaan kun havaitsen ne ja ehdin. Nyt on myös hyvä tilaisuus kertoa mielipiteitä sivun ulkonäöstä.
*Lähde: rgbstock.com - Jayanta Bahara

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Touko-kesäkuun tylsät sijoitukset ja tilannekatsaus

Huhtikuun sijoitus: Citycon

Sijoitukseni ylittivät 50 000€