Blogista

Minä

Olen 27-vuotias IT-alalla työskentelevä asiantuntija. Tämän hetkiset tuloni ovat lähes keskivertoa Suomessa. Valmistuin keväällä 2017 ja tarkoituksenani on aloittaa järjestelmällinen säästäminen nyt kun tuloni ovat vakinaistuneet.

Sijoitusurani ja strategiani

Sijoittamisurani aloitin vasta Vincitin listautumisesta Lokakuussa 2016. Sijoitusblogini seuraa menestystäni, strategiaani ja ajatuksiani sijoittamisesta. Strategiani ydin on kumminkin, että sijoittamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Pyrin tekemään sijoittamisesta mahdollisimman yksinkertaista, enkä keskity yksityiskohtiin vaan pyrin näkemään kokonaiskuvan. Yleinen filosofiani on, että kaikesta voi tehdä helppoa, ainakin suhteessa. Jos asiat tuntuvat liian vaikealta, niin niistä voidaan tehdä helpompia. Tämä on pätenyt tähän mennessä lähes kaikkeen elämässäni. 

"Whenever there is a hard job to be done I assign it to a lazy man; he is sure to find an easy way of doing it."
- Walter Chrysler

En tiedä kuka oikeasti ensimmäistä kertaa sanoi näin, mutta se ei ole olennaista. Myönnän olevani laiska ajoittain, mutta en koe olevani henkilö joka ei ikinä saisi mitään aikaan. Päinvastoin, saan aikaan vaikka mitä, mutta en käytä siihen paljon aikaa. Toivon siten, että olen löytänyt sijoittamisessakin tämän helpon tavan. Yksinkertaisesti, sijoitan hyvään yritykseen, minkä uskon menestyvän seuraavat 10 vuotta ainakin.


Huom. En ole sijoitusalan asiantuntija, eikä kirjoituksiani tule ottaa sijoitusneuvoina tai suosituksina. Mielestäni on huonompia ja parempia sijoituksia, mutta jokaisen tulee itse muodostaa oma mielipiteensä asiasta ja varsinkin toimintatapa.Yhteydenotot: helpostivauraaksi (at) gmail.com

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitä suomalaiset tienaavat ja paljonko siitä säästetään – Pohdinta suomalaisten taloudenhallinnasta

Elämäntapainflaatio käytännössä

Miten säästää rahaa? - Pienillä muutoksilla suuria säästöjä