Salkkuni

Alapuolelta näet suorien osakeostojeni kehityksen. Yritän muistaa päivittää salkun kehityksen tänne kerran kuukaudessa, mutta en välttämättä aina muista tehdä sitä.

Tämänhetkinen suunnitelmani on tehdä suoria osakeostoja noin viidellä sadalla eurolla kuukaudessa. Vältän uusien yhtiöiden lisäämistä mikä tarkoittaa, että poimin kerran kuukaudessa yhden jo omistamistani yhtiöistä ja ostan lisää kyseisen yrityksen osakkeita. 


Poiminnan teen hinnan perusteella. Ostan yhtiöiden osakkeita usein, kun niiden kurssit laskevat. Jos yksi yhtiö laskee pidemmän aikaa, jatkan ostojen tekemistä mikä vaikuttaa negatiivisesti sen hetkiseen salkun kehitykseen, koska aikaisemmat ostotkin laskevat, eikä laskevaan kurssiin sijoittaessa saa usein välitöntä hyötyä riskin ottamisesta.
AmerSportin myynti Maaliskuu 2019 kaikki varat sijoitettu takaisin


DNA myynti Lokakuu kaikki varat sijoitettu takaisin markkinoille


*Laskelma ei ota huomioon osinkoja. Osingot on sijoitettu takaisin, mutta näkyvät vain ostoarvonaRahastot

Rahastoihin sijoitan myös noin 500€/kk. En seuraa rahastojen kehitystä erityisemmin, koska niiden kehitykselle en voi mitään. Sijoitan vain kuukausittain saman suuruisen summan ja saan sitä kautta ajallisen hajautuksen ostoilleni.


*Nordnet superrahasto Suomi
12012€ 12.08.2019


Suosin rahastoihin sijoittaessa indeksirahastoja. Nordnetin superrahastoihin sijoittamalla vältyn myös kuluilta, mitkä syövät sijoitusten tuotot. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuukauden sijoitus Scandic Hotels Group

Velkavivulla vauraaksi (osakesijoittaminen)

Häät, uusi työ, asunnon osto, remontti ja muutto