Osto Vincit ja blogin uusi ilme


Vanha kuva

Kuten totesin edellisessä kirjoituksessa, jos joku vielä myy minulle Vincitiä tähän hintaan niin ostan. No jokuhan myi. Ostin siis Vincitiä lisää 70 kpl hintaan 7.20kpl. Voi tosin olla, että Vincitiä saa vielä tähän hintaan tämän vuoden, koska liikevaihto kasvaa vain hieman yli viimevuoden tasosta Vincitin myytyä ICT-palveluliiketoimintansa. Tosin Vincit on kovassa kasvuvauhdissa oleva yhtiö, joten en näe syytä miksi Vincit ei ostaisi rahoilla toista yritystä vielä vuoden aikana, mikäli sopiva löytyisi.

Ajattelin huomauttaa tässä samalla, että uudistin blogin ulkonäön. Olen miettinyt jo hetken, miten oma blogini erottuisi lukuisista muista sijoitus-/talousblogeista. Lähinnä, että ihmisten olisi helpompi muistaa mikä tämä blogi olikaan. Voin itsekin myöntää, että välillä muiden blogit menevät sekaisin ja kyseessä onkin eri blogi, kuin muistin. Helpottaakseni omalta osaltani blogini muistamista, kehitin uuden kuvan. Blogin kuva on tarkoituksella hieman provokatiivinen. Sen ideana on kuvastaa blogin nimeä, vaikka ajatushan blogin takana ei ole vaurastua itsekseen riippukeinussa loikoillessa. Vaikka nykyäänhän sijoittaminen onnistuu, vaikka sieltä käsin.

Kuten aina omien viritysten tekemisen jälkeen, blogissa on todennäköisesti jotain piileviä bugeja mitä en ole vielä huomannut. Toivottavasti ne eivät estä kenenkään lukemista, mutta jos huomaat, että blogin ulkoasussa on jotain hassua niin siitä voi mainita esim. kommenteissa. Kiitos 😊

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Touko-kesäkuun tylsät sijoitukset ja tilannekatsaus

Pohdinta: Miten sijoittaisit miljoona euroa?

Sijoitukseni ylittivät 50 000€