Osto Vincit
Tämä postaus on lähinnä oma muistiinpano. Aihe alkaa toistaa itseään, eli en analysoi ostosta sen kummemmin.

Ostin jälleen Vincittiä 72 kpl hintaan 9.64€/kpl. Vincitistä on muodostunut vakio ostokohde, koska sen hinta on pysytellyt samana jo vuoden, vaikka näkymät vain paranevat.

Meneillään oleva tuloskausi on jälleen aiheuttanut järjettömiä liikkeitä suuntaan, kuin suuntaan. Monet potentiaaliset ostokohteeni ovat kallistuneet ja selkeät yliarvostukset ovat tasoittuneet (mm. DNA 20€/kpl -> 17€/kpl). Vincit vaikuttaa ainoalta osakkeelta mikä ei reagoi mihinkään. Syy on todennäköisesti, että se on first north listalla ja sijoittajat jotka seuraavat osaketta odottavat puolivuosikatsausta nähdäkseen mitä ICT-liiketoiminnan myyminen on tehnyt yritykselle. Edes Vincitin oma positiivinen tulosvaroitus useampi kuukausi sitten, ei vaikuttanut kurssiin.

Vincitistä on tullut suurin omistukseni ja jatkan omistusteni kasvattamista yrityksessä, kunnes hinta nousee jälleen liian korkealle markkinatilanteeseen nähden. Parhaassa tapauksessa hinta vain laskee, koska Vincitin tämänhetkinenkin hinta perustuu sen kasvupotentiaaliin.

Disclaimer: Kirjoitus ei ole sijoitussuositus. Kirjoituksen tarkoitus on vain kirjata ylös omat ajatukset yhtiöstä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Touko-kesäkuun tylsät sijoitukset ja tilannekatsaus

Huhtikuun sijoitus: Citycon

Sijoitukseni ylittivät 50 000€