Q2 katsaus

Toinen kvartaali meni omassa salkussani huomattavasti paremmin, kuin ensimmäinen. Ensimmäisen kvartaalin aikana tuli pahasti takapakkia Amer Sportsin takia, mutta tilanne on korjautunut toisen kvartaalin aikana ja Amerkin alkaa taas nousta pikku hiljaa, ellei puoli vuosi katsauksessa ilmene lisää huonoja uutisia. Noh, eipä silläkään niin väliä ole, väliaikaista uskoisin.

Q2 nosti salkun markkina-arvon 11.6% voitolle, kun se ensimmäisen kvartaalin lopussa oli vain reilu 3% voitolla.

Kuvaajastakin alkaa jo nähdä jotain, kun mittauskertoja on tullut useampi.

Osingoista en ole puhunut juurikaan, mutta nyt ne ovat lähes kaikki jo tulleet, lukuunottamatta Cityconin osinkoja.


OsingotArvoNetto
Nordea á 0,6567.60€57.46€
Citycon á 0,036.89€6.89€Ei enn.pid.
Amer S á 0,6258.28€43.42€
DNA á 0,5568.75€51.22€
Vincit á 0,1226.04€19.40€
Total227.56€178.39€

Tuolta ne näyttävät. Eipä kummallisia. Takaisin markkinoille lähtivät kumminkin, Ameria lukuunottamatta. En sijoita nyt enempää Ameriin, vaikka olisikin otollinen paikka todennäköisesti. Sen paino salkussa on jo liian suuri tälläkin hetkellä.

Lisäksi toinen kvartaali nosti virtuaalivaluuttojeni arvoa huimasti, vaikka ne ovatkin tulleet alas hurjasti huippu arvostaan, on niiden arvo edelleen 4000€ pinnassa. Todennäköisesti näemme kumminkin taas nousun lähiaikoina, edellisen arvonlaskun aiheutti täysin järjetön asia: Digibyte osallistui citi bankin Citi® Tech for Integrity Challenge kilpailun finaaleihin sadoista yrityksistä, mutta ei voittanut demo päivän palkintoa. Virtuaalivaluuttamarkkinat ovat täynnä malttamattomia henkilöitä, joten mahtava verkostoitumismahdollisuus (ja ilmeisesti onnistunut sellainen) nähtiin epäonnistumisena voittaa. Eipä tässä hätää kumminkaan, jään itse odottelemaan seuraavaa positiivista uutista mikä varmaan tekee minusta miljonäärin jos siitä syntyy vastaava reaktio... (no en usko)

Kommentit

 1. Oletko ajatellut sijoittaa ihan rahaa vaikka johonkin toiseen kryptovaluuttaan? EOS:lla vaikutti olevan aika kova kiito.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen miettinyt, mutta ei ole tullut vastaan mitään mihin luottaisin tarpeeksi. EOSin arvostusta en ymmärrä. En luota valuuttoihin mitkä myydään ennenkuin ne ovat todistaneet itsensä. Sama, kuin sijoittaisi bisnesideaan minkä toimivuutta ei ole todistettu. Kryptovaluutta keskusteluissa puhutaan jatkuvasti FOMOsta (fear of missing out), mikä pätee varsin hyvin EOSin kaltaisiin valuuttoihin. Ostetaan, että jos se vaikka nouseekin niin sitten ei "menetetä" rahaa. Virtuaalivaluuttojen sijoitusmaailma on hyvin alkutekijöissään ja sijoittajia on mistä ikäluokasta ja osaamis taustasta tahansa (esim. 12 vuotiaita). Sielä ei yleensä mietitä mihin kannattaa sijoittaa vaan mikä tekee rikkaaksi, nopeasti, ehkä.

   Pitkässä juoksussa hyvät kumminkin voittavat, kuten sijoittamisessa yleensäkin.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Touko-kesäkuun tylsät sijoitukset ja tilannekatsaus

Huhtikuun sijoitus: Citycon

Sijoitukseni ylittivät 50 000€